Sök Meny
Här finns vi i Dalarna

Här finns vi i Dalarna

Vi erbjuder företagsutbildning runt om i Dalarna. Dessutom kan du starta din egen studiecirkel var som helst i Dalarna.

Avesta

Folkuniversitetet har kursverksamhet i hela Dalarna. I Avesta anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Borlänge

I Borlänge kan vi erbjuda olika kurser inom konst, som måleri, akvarell eller akryl. Vi arrangerar även en del kulturarrangemang.

Falun

Här i Falun har Folkuniversitetet Dalarna sitt kontor. Vi finns här för både privatpersoner och företag.Vi anordnar studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, bedriver YH-utbildningar, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden.

Gagnef

Folkuniversitetet har kursverksamhet i hela Dalarna. I Gagnef anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Hedemora

Folkuniversitetet har verksamhet i hela Dalarna. I Hedemora anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Leksand

Folkuniversitetet har kursverksamhet i hela Dalarna. I Leksand anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Ludvika

Folkuniversitetet har kursverksamhet i hela Dalarna. I Ludvika anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Malung-Sälen

Folkuniversitetet har kursverksamhet i hela Dalarna. I Malung anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Mora

Folkuniversitetet har verksamhet i hela Dalarna. I Mora anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Orsa

Folkuniversitetet har kursverksamhet i hela Dalarna. I Orsa anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Rättvik

Folkuniversitetet har verksamhet i hela Dalarna. I Rättvik anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Smedjebacken

Folkuniversitetet har verksamhet i hela Dalarna. I Smedjebacken anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Säter

Folkuniversitetet har kursverksamhet i hela Dalarna. I Säter anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Vansbro

Folkuniversitetet har kursverksamhet i hela Dalarna. I Vansbro anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Älvdalen

Folkuniversitetet har verksamhet i hela Dalarna. I Älvdalen anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila