Sökes: Du som sjunger eller spelar musik

Kliar det i fingrarna av skaparlust? Har du drömt om att spela bas i ett band? Eller längtar dina stämband efter att få ta ton tillsammans med likasinnade?

Vi på Folkuniversitetet kan hjälpa dig att komma igång genom att arrangera olika kurser eller studiecirklar. Titta igenom vårt kursutbud för att se om det är något som lockar dig där eller kontakta oss om du har en önskan/idé så kan vi hjälpa dig att starta en studiecirkel.
Om du vill boka plats på en kurs så betalar du en kursavgift.
Om du hellre vill starta en studiecirkel så kostar det ingenting, däremot kan du få en hel del stöd av oss tex i form av hjälp med lokal, bidrag till kursmaterial, instrument eller liknande.

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Låna vår replokal

Sjunger du eller spelar i ett band?

Vi på Folkuniversitetet kan hjälpa dig
eller ditt band att utvecklas.
Hör av dig till oss så pratar vi om dina behov.
Ring 060-740 51 16 eller maila Susanne Fellbrink

Open Campus

Swedex-Test

Vill du visa att du har kunskaper i svenska? Swedex ger dig möjlighet att göra det!

Swedex-Test