Om Folkuniversitetet
Sparade kurser (  )
Sökes: Du som sjunger eller spelar musik

Är du medlem i en förening eller har du ett kompisgäng med ett gemensamt intresse som ni vill fördjupa er inom? Vi vänder oss till människor som fritt vill utveckla och fördjupa sina kunskaper och kulturella intressen. Vi kan hjälpa dig och din grupp.

Vill du lära dig nya saker tillsammans med andra? Kanske är du med i ett band som spelar musik, en grupp som spelar teater, ett gäng som brinner för fotografi, ett sällskap som tycker om att läsa filosofi eller en förening som arbetar med att uppmärksamma internationella frågor? Då kan studiecirkeln vara något för er! Syftet är att varje individ ska utvecklas och växa som människa.

Det är enkelt att starta en studiecirkel! Ni behöver vara minst tre personer och ha en idé om vad cirkeln ska handla om. Då kan vi hjälpa dig att organisera dig och dina vänners musikverksamhet.

Kontaktinformation:

Telefon: 060-744 32 29

tarin.nordlund@folkuniversitetet.se

om du vill att vi ska ringa dig

Vi har mottagit din förfrågan och hör av oss så fort som möjligt till dig

Det verkar som att något blev fel.

© 2014 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.
Om webbplatsen Organisationsnummer