Sökes: Du som sjunger eller spelar musik

Är du medlem i en förening eller har du ett kompisgäng med ett gemensamt intresse som ni vill fördjupa er inom? Vi vänder oss till människor som fritt vill utveckla och fördjupa sina kunskaper och kulturella intressen. Vi kan hjälpa dig och din grupp.

Vill du lära dig nya saker tillsammans med andra? Kanske är du med i ett band som spelar musik, en grupp som spelar teater, ett gäng som brinner för fotografi, ett sällskap som tycker om att läsa filosofi eller en förening som arbetar med att uppmärksamma internationella frågor? Då kan studiecirkeln vara något för er! Syftet är att varje individ ska utvecklas och växa som människa.

Det är enkelt att starta en studiecirkel! Ni behöver vara minst tre personer och ha en idé om vad cirkeln ska handla om. Då kan vi hjälpa dig att organisera dig och dina vänners musikverksamhet.

Kontaktinformation:

Telefon: 060-744 32 29

tarin.nordlund@folkuniversitetet.se

Det verkar som att något blev fel.

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Se alla våra kurser i
Sundsvall

Folkuniversitetet Sundsvall

SENIORUNIVERSITETEN

SÖKES: DU SOM SJUNGER ELLER SPELAR MUSIK

Toggle module

Vill du låna vår replokal?

Vi på Folkuniversitetet kan hjälpa dig
eller ditt band att utvecklas.
Hör av dig till oss så pratar vi om dina behov.
Ring 060-744 32 21 eller maila till
maria.strengell@folkuniversitetet.se

Toggle module

© 2014 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer