Om Folkuniversitetet
In English
Logga in
Sparade kurser (  )
Starta studiecirkel

Stöd till föreningar i Västernorrland

På Folkuniversitetet kan vi hjälpa dig att starta din egen studiecirkel. Kanske har du ett band eller vänner som vill fördjupa sig i ett gemensamt intresse. Det kan handla om allt från teater till internationell politik.  

Kontaktinformation:

Telefon: 060-744 32 20

mikael.bergdahl@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Stäng

om du vill att vi ska ringa dig

Vi har mottagit din förfrågan och hör av oss så fort som möjligt till dig

Det verkar som att något blev fel.

  • Samarbete med Folkuniversitetet

    Folkuniversitetet samarbetar med föreningar och organisationer kring en rad olika frågor, från mångfald och integration till kultur och eget skapande. Genom ett samarbete med Folkuniversitetet kan även din förening få stöd och möjlighet att utvecklas, både på kort och på lång sikt.

  • Sökes: Du som sjunger eller spelar musik

    Är du medlem i en förening eller har du ett kompisgäng med ett gemensamt intresse som ni vill fördjupa er inom? Vi vänder oss till människor som fritt vill utveckla och fördjupa sina kunskaper och kulturella intressen. Vi kan hjälpa dig och din grupp.

Se alla våra kurser i
Sundsvall

Folkuniversitetet Sundsvall

Senioruniversiteten

Sökes: du som sjunger eller spelar musik

Vill du låna vår replokal?

Vi på Folkuniversitetet kan hjälpa dig eller ditt band att utvecklas. Hör av dig till oss så pratar vi om dina behov. Ring 060-744 32 21 eller maila till maria.strengell@folkuniversitetet.se

Trygga din ekonomiska framtid

Ett av Sveriges största folkbildningsprojekt i modern tid? Finansinspektionen och Pensionsmyndigheten har gett Folkuniversitetet i uppdrag att öka kunskapsnivån hos svenskarna i privatekonomiska frågor.

Min Tur

Min Tur är ett projekt som riktade sig till personer mellan 25-64 år och i orterna Sundsvall, Härnösand och Timrå. 225 personer har passerat projektet och av dessa har 75,7% gått vidare till egen försörjning och samtliga har utvecklats vidare/höjt sin självkänsla.. Läs mera här!

© 2014 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.
Om webbplatsen Organisationsnummer