Sök Meny
Jonas Ask underivisar i Mindfulness

Jonas Ask

Jonas Ask är ICF-certifierad livscoach, diplomerad hälsocoach samt mindfulness- och Qi-andningsinstruktör. Han är behörig lärare och har undervisat i drygt elva år i bland annat psykologi för studenter på Komvux och gymnasiet.

Relaterad information

Sedan 2010 driver han det egna företaget Vipassana Livscoach & Mindfulness, som bland annat erbjuder individuell livscoachning, kurser i Mindfulness, inre balans/Qi-andning och självcoachning.

- Det roligaste med att undervisa är att få möjlighet att hjälpa och inspirera kursdeltagare att hjälpa sig själva att utvecklas som människor; att förbättra sin psykiska och fysiska hälsa och att höja sin livskvalitet.

Mina tre bästa tips för att må bra:

  • Skapa utrymme och andrum för att vara med dig själv. Sitt ner och fundera över vad som är viktigast i ditt liv. Vad är bra med dig och ditt liv just nu? Vad har du att vara tacksam över? Vad kan du behöva hjälp med? Våga välja, sortera och prioritera utifrån ditt inre, sanna jag!
  • Ta hand om dig själv på samma sätt som den eller dem du älskar mest av alla. Ge dig själv det bästa! Ge till dig själv det som du skulle önska att andra gav dig.
  • Lev i nuet! Dåtiden är förlorad, den kan du inte göra något åt. Framtiden är osäker och omöjlig att kontrollera. Genom att fokusera helt och hållet på ditt här och nu så skapar du samtidigt din bästa tänkbara framtid!

 

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ oss!

@folkuniversitetetstockholm

 Twitter@Folkuniv_sthlm

Facebook Folkuniversitetet Stockholm folkuniversitetetstockholm

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners