Verksamhet i Södertäljeområdet

Här har vi också verksamhet

Vi har verksamhet i olika former på ett flertal orter kring Södertälje. Vill du ha mer information kan dukontakta vårt kontor i Södertälje som gärna berättar mer. Tänk på att du alltid kan starta en egen studiecirkel om du inte hittar det du söker hos oss.

Relaterad information

Verksamheten i våra andra orter är främst inom studieservice, det vill säga grupper som med stöd från oss skapat egna studiecirklar. Kontakta oss så får du veta mer.

Har du en talang som behöver inspiration, uppmuntran och sällskap av andras? Vi kan utveckla den åt dig. På Folkuniversitetet kan du välja bland över 200 kurser, föreläsningar och utbildningar. Kunskap förändrar!

Eskilstuna

Flen

Katrineholm

Nyköping

Har du en talang som behöver inspiration, uppmuntran och sällskap av andras? Vi kan utveckla den åt dig. På Folkuniversitetet kan du välja bland kurser, föreläsningar och utbildningar. Kunskap förändrar!

Oxelösund

Strängnäs

Trosa

Vingåker

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetet i Södertälje samarbetar med flera föreningar och aktörer runt om i Södertälje. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Våra samarbetspartners