Om Folkuniversitetet
In English
Logga in
Sparade kurser (  )
Vår pedagogik

Vår pedagogik och våra lärare

All vår verksamhet vilar på studiecirkelns pedagogik, vilket betyder att deltagaren är i centrum och att hans eller hennes bakgrund, egna förväntningar och erfarenheter tas tillvara i utbildningen.

Vi värnar om små studiegrupper, bra kommunikation och praktiskt tillämpbara kunskaper.

Alla våra lärare har gedigna teoretiska kunskaper i sitt ämne och är goda pedagoger med förmåga att motivera och entusiasmera sina deltagare. De har aktuell och praktisk erfarenhet av svenskt näringsliv och offentlig sektor samt i många fall även internationella kunskaper.

Våra lärare har ett aktivt intresse för vuxenpedagogik och håller sig uppdaterade i respektive ämnen, bland annat genom att delta i den lärarfortbildning som Folkuniversitetet kontinuerligt bedriver.

Kontaktinformation:

Telefon:  08-550 949 30

anna.wahlback-jensen@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Stäng

om du vill att vi ska ringa dig

Vi har mottagit din förfrågan och hör av oss så fort som möjligt till dig

Det verkar som att något blev fel.

Se alla våra kurser i
Södertälje

Folkuniversitetet Södertälje

Personlig service

Vi på Folkuniversitetet sköter all administration kring utbildning och är ett bollplank i olika praktiska och pedagogiska frågor. Hos oss har ni en kontakt som ser till att ni når målet med utvecklingsinsatsen.

Vi har säljteam som arbetar över stora geografiska områden. Syftet med detta är att vi alltid ska kunna hjälpa dig och ditt företag oavsett i vilken stad du befinner dig i.

Kontakta oss

© 2014 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.
Om webbplatsen Organisationsnummer