Om Folkuniversitetet
In English
Logga in
Sparade kurser (  )
Verksamhet i Södertäljeområdet

Här har vi också verksamhet

Vi har verksamhet i olika former på ett flertal orter kring Södertälje. Vill du ha mer information kan du kontakta vårt kontor i Södertälje som gärna berättar mer. Tänk på att du alltid kan starta en egen studiecirkel om du inte hittar det du söker hos oss.

Relaterad information

Verksamheten i våra andra orter är främst inom studieservice, det vill säga grupper som med stöd från oss skapat egna studiecirklar. Kontakta oss så får du veta mer.

Kontaktinformation:

Telefon:  08-550 949 30

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Stäng

om du vill att vi ska ringa dig

Vi har mottagit din förfrågan och hör av oss så fort som möjligt till dig

Det verkar som att något blev fel.

 • Bara genom att komma till vår sida har du tagit första steget till att bli lite smartare, lite kunnigare, lite bättre. Och det är den drivkraften som är så härlig. Samma motivation som får oss att lära oss språk så vi kan upptäcka världen, konst så att vi kan göra den lite vackrare eller historia för att göra den lite lättare att förstå.
Inget är för litet eller stort - det viktiga ligger just i att du vågar. Så stanna inte här. Rör dig vidare. Utvecklas.
Kunskap förändrar! Sätt igång!

  Eskilstuna

  Bara genom att komma till vår sida har du tagit första steget till att bli lite smartare, lite kunnigare, lite bättre. Och det är den drivkraften som är så härlig. Samma motivation som får oss att lära oss språk så vi kan upptäcka världen, konst så att vi kan göra den lite vackrare eller historia för att göra den lite lättare att förstå. Inget är för litet eller stort - det viktiga ligger just i att du vågar. Så stanna inte här. Rör dig vidare. Utvecklas. Kunskap förändrar! Sätt igång!

 • Bara genom att komma till vår sida har du tagit första steget till att bli lite smartare, lite kunnigare, lite bättre. Det är den drivkraften som är så härlig, som får oss att lära oss språk så att vi kan upptäcka världen, konst så att vi kan göra den lite vackrare eller historia för att göra den lite lättare att förstå. Inget är för litet eller stort - det viktiga ligger just i att du vågar. Så stanna inte här. Rör dig vidare. Utvecklas. Kunskap förändrar! 

  Nyköping

  Bara genom att komma till vår sida har du tagit första steget till att bli lite smartare, lite kunnigare, lite bättre. Det är den drivkraften som är så härlig, som får oss att lära oss språk så att vi kan upptäcka världen, konst så att vi kan göra den lite vackrare eller historia för att göra den lite lättare att förstå. Inget är för litet eller stort - det viktiga ligger just i att du vågar. Så stanna inte här. Rör dig vidare. Utvecklas. Kunskap förändrar! 

 • Vem är du? Vad vill du göra? Något nytt du vill lära dig? Du är välkomen till oss på Folkuniversitetet i Strängnäs oavsett vad svaret blir!

  Strängnäs

  Vem är du? Vad vill du göra? Något nytt du vill lära dig? Du är välkomen till oss på Folkuniversitetet i Strängnäs oavsett vad svaret blir!

 • Det händer något när människor får kunskap. Det sker en förändring. Ibland är den väldigt påtaglig. Ibland är den knappt märkbar, åtminstone inte för stunden. Oavsett vad som händer så är en sak säker - kunskap förändrar

  Trosa

  Det händer något när människor får kunskap. Det sker en förändring. Ibland är den väldigt påtaglig. Ibland är den knappt märkbar, åtminstone inte för stunden. Oavsett vad som händer så är en sak säker - kunskap förändrar

Se alla våra kurser i
Södertälje

Folkuniversitetet Södertälje

SPRÅKTEST

Osäker på vllken nivå du skall välja inför språkkursen? Börja med att göra ett språktest.

Ladda ner eller beställ vår kurskatalog
Köp ett presentkort
Vi är ISO-certifierade och miljödiplomerade
© 2014 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.
Om webbplatsen Organisationsnummer