Sök Meny
Två studenter på Malmö Högskola

Malmö student

Som studerande i Malmö finns det många fördelar med att starta studiecirkel. Folkuniversitetet kan hjälpa er grupp att växa.

Relaterad information

1933 bildade studenter vid Stockholms högskola en förening med syftet att hålla kurser och föreläsningar för allmänheten. Tanken var att alla skulle ha rätt att utbilda sig, oavsett bakgrund. Den föreningen var starten på studieförbundet Folkuniversitetet.

Då vi växt fram ur den akademiska världen, är studenter viktiga för oss. Vi har samarbeten med arbetsgrupper inom högskolan men också med grupper av studenter som pluggar ihop eller på varsitt håll, som träffas och utforskar ett ämne tillsammans.

Är ni är en studentförening eller en grupp studenter på minst tre personer så kan ni starta en studiecirkel. Vilket ämne ni väljer spelar inte så stor roll – att just du och dina vänner träffas och utbyter idéer bidrar till folkbildningen!
Vi hjälper er köra igång och stöttar under cirkelns gång. Ni kan också få hjälp med lokal, ersättning för utlägg eller låna utrustning.

Ni kan också anordna en föreläsning, utställning eller filmvisning och få hjälp med utrustning och marknadsförning.

Ta första steget: hör av er och berätta om er idé!

Har du frågor?

Kontakta
040 - 691 83 00
studs.syd@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Prenumerera på nyhetsbrev

E-postadress