Kulturhuset Trycket

Här finns programmet för allt som händer på Trycket!

Händer på kulturhuset Trycket:

• 1 maj: Musikbrunch med banden SOLD och Moffa Jinko Kl 11.00-14.00
  • 11 maj: Samtal på Trycket. Journalisten och författaren Katia Wagner samtalar med fd ärkebiskopen, debattören, författaren KG Hammar. Kl 19.00
  • 21 maj: Sandbydagen. Kulturhuset Trycket erbjuder parad och spel med Bleckblåsarna, underhållning, fikaförsäljning, häst-och vagnåkning, uppvisningar, korvgrillning mm
  • 25 maj: Lunchföreläsning med Gunilla Garmer "Ett år i min trädgård" Kl 12.15-13.00. På kvällen kl 19.00 har Engerinstitutets elever konsert på Trycket.
  • 11 juni: Tangokväll på Trycket. Konsert och dans. Kl 18.00

Välkomna att jamma på TRYCKET!

Alla spelsugna som sitter hemma och lirar för er själva. Nu ges chansen att framträda på estrad, ensamma eller tillsammans med andra.

utrusta er med instrument, sångröst, spelkompis, entusiasm och kom proffs som amatörer – alla tas emot med öppna armar.

En husbandstrio ”Swing and Sweet” med Per Wikén -  piano, accordeon och sång, Jan Frenk – trumpet och Per Högberg – gitarr, framför swing och blues och backar upp hugade gästsolister.

Man kan även invänta avslutat triopass för att spela egna favoritlåtar.
Vi kör från 12.00 till 14.00 varje torsdag
på Kulturhuset Trycket, Lundavägen 2 i Södra Sandby