Sök Meny

Musikstudiecirklar i Lund

Sysslar ni med musik finns det många fördelar med att starta studiecirkel i samarbete med Folkuniversitetet. Som band i Lund finns det både replokaler och utustning att låna.

Relaterad information

Är ni en grupp som håller på med musik kan vi på Folkuniversitetet stötta er på olika sätt. Det kan vara hjälp med planering och arrangemang, ersättning för olika kostnader så som replokalhyra, resor eller studiotid. Kanske behöver ni låna utrustning till spelningar eller för att spela in? Vi har ett stort förråd av utrustning som våra samarbeten har tillgång till och även en inspelningsstudio med tekniker.

Vi samarbetar med andra musikaktörer i och kring Lund, och är med och arrangerar spelningar för våra band och artister – oavsett om ni är nybörjare eller etablerade. Vill ni arrangera konserter själva kan ni låna PA, backline och ljus av oss och få hjälp att hitta en bra ljudtekniker. Skulle ni vilja spela in en video eller filma en konsert finns det kamera och annan utrustning.

Vi har replokaler i källaren på Svaneskolan och här finns både större lokaler som man delar med andra och mindre som man har själv. Det finns utrustade replokaler med instrument och förstärkare men även lokaler där ni kan använda era egna grejer.
Folkuniversitetet arrangerar också workshops, föreläsningar och kurser. Vad vill du lära dig mer om? Hör av dig till oss!

Det kvittar om ni vill repa i våra lokaler, om ni sitter hemma och skriver låtar eller träffas på fiket för att planera en spelning. Kontakta oss så hittar vi ett sätt att stötta er!

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Prenumerera på nyhetsbrev

E-postadress