Verksamhet utanför Lund

Eslöv

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Eslövs kommun.

Höör

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Höörs kommun.

Kävlinge

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Kävlinge kommun.

Lomma

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Lomma kommun.

Sjöbo

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Sjöbo kommun.

Staffanstorp

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Staffanstorp kommun.

Hitta din kursnivå

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Utförligare beskrivning

Hör gärna av dig till oss för kursrådgivning eller frågor kring nivåbedömning.

046-197700
kurser.syd@folkuniversitetet.se