Kurser för föräldrar och barn

Här hittar du kurser för föräldrar och barn i södra Sverige. Här finns kurser för dig som är föräldraledig, för dig med lite äldre barn eller för dig som vill utvecklas i ditt föräldraskap. Vissa kurser går de nyfikna barnen själva på. Välj i listan nedan den ort som ligger närmast dig.

Hitta din kursnivå

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Utförligare beskrivning

Hör gärna av dig till oss för kursrådgivning eller frågor kring nivåbedömning.

046-197700
kurser.syd@folkuniversitetet.se