Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Folkuniversitetet Kungälv och Nol

Kungälv

Välkommen till Folkuniversitetet i Kungälv och Nol.

För den vetgirige finns inget slut. Det finns alltid mer att lära, nya kunskaper att inhämta och egna reflektioner att göra. Om du vill gymnastisera hjärnan, så är Folkuniversitetet en utmärkt plats att befinna sig på. Här finns många olika kurser att välja bland och det är egentligen bara du själv som sätter gränserna. Välkommen till oss för nya kunskaper och möjligheter.

Kontakt: Barbro Götesson

Kontaktinformation:

Telefon: 0340-59 23 43

barbro.goteson@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Stäng

Det verkar som att något blev fel.

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

  • Led  dig själv och andra. Ett coachande ledarskap leder till större delaktighet, medarbetare som presterar mer och en bättre vardag för dig som chef och ledare.

    Coachande ledarskap

    Led  dig själv och andra. Ett coachande ledarskap leder till större delaktighet, medarbetare som presterar mer och en bättre vardag för dig som chef och ledare.

Folkuniversitetet Kungälv

Toggle module

Karta

Toggle module

Stöd och matchning

Toggle module

Från den 1 december 2014 väljer du själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Med vår erfarenhet ger vi dig professionellt stöd. Du får ett personligt bemötande, blir tagen på allvar och sedd för den du är. Vi vet att du har erfarenheter och resurser. Det tar vi vara på. Hos oss får du mer!

© 2015 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer