Om Folkuniversitetet
In English
Logga in
Sparade kurser (  )
Kreativa personalutbildningar i Kalmar

Personalutbildning för framtiden!

Hos oss får du en erfaren samarbetspartner. Vi har utbildat för yrkeslivet i över 60 år. Samtidigt är vi nyfikna och utvecklar vår pedagogik och utbildningarnas innehåll för att följa de krav och önskemål som våra kunder ställer.

UTBILDNING FÖR YRKESLIVET!

  • Välutbildad, målinriktad och motiverad personal är nyckeln till framgång för ett företag - likaväl som för den enskilde medarbetaren.
  • Folkuniversitetet erbjuder både praktiskt yrkesinriktade utbildningar för att man ska kunna förkovra sig och utvecklas i sitt arbete och kurser som är av mera inspirerande och avstressande eller friskvårdande natur - det är bara att välja!
  • Du kan också välja mellan många olika kursformer - allt för att du eller ditt företag ska finna den kursform som passar er.

Kontaktinformation:

Telefon: +46(0)480-43 22 06

alexander.hulten@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Stäng

om du vill att vi ska ringa dig

Vi har mottagit din förfrågan och hör av oss så fort som möjligt till dig

Det verkar som att något blev fel.

Se alla våra kurser i
Kalmar

Folkuniversitetet Kalmar

Personlig service

Vi på Folkuniversitetet sköter all administration kring utbildning och är ett bollplank i olika praktiska och pedagogiska frågor. Hos oss har ni en kontakt som ser till att ni når målet med utvecklingsinsatsen.

Vi har säljteam som arbetar över stora geografiska områden. Syftet med detta är att vi alltid ska kunna hjälpa dig och ditt företag oavsett i vilken stad du befinner dig i.

Kontakta oss

ISO-certifierat
© 2014 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.
Om webbplatsen Organisationsnummer