Här har vi också verksamhet

Bjuv

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Bjuvs kommun.

Höganäs

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Höganäs kommun.

Klippan

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Klippans kommun.

Åstorp

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Åstorps kommun.

Örkelljunga

Folkuniversitetet bedriver studie- och kulturverksamhet i samverkan med det lokala kulturlivet i Örkelljunga kommun.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

På gång!

Franska, spanska eller kanske arabiska? Nu finns höstens kursutbud ute på webben. Klicka på texten i bildspelet för att komma till aktuellt utbud. Vi uppdaterar kontinuerligt utbudet av våra kurser.