Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Vuxenutbildningen Sfi Komvux

Vuxenutbildningen – Sfi och Komvux

Vi har mycket lång erfarenhet av vuxenutbildning både inom Sfi – svenska för invandrare och Komvux. Av våra duktiga och engagerade lärare får du hjälp oavsett om du ska börja arbeta eller utbilda dig i Sverige eller om du vill komplettera befintliga betyg inför vidare studier. Välkommen till oss!

  • Sfi på Folkuniversitetet i Göteborg genomförs på uppdrag av Arbetsmarknad och vuxenutbildning i Göteborg. I två trevliga lokaler finner du oss, en nära Lindholmen och en nära Järntorget. En internationell och öppen atmosfär präglar studiemiljön och det hörs många olika språk i korridorerna.

    Sfi Folkuniversitetet Göteborg

    Sfi på Folkuniversitetet i Göteborg genomförs på uppdrag av Arbetsmarknad och vuxenutbildning i Göteborg. I två trevliga lokaler finner du oss, en nära Lindholmen och en nära Järntorget. En internationell och öppen atmosfär präglar studiemiljön och det hörs många olika språk i korridorerna.

  • Förnya dig med Vuxenutbildning vid Folkuniversitetet i Göteborg. Här kan du satsa på framtiden, oavsett om du har fokus på högre studier, arbete eller personlig utveckling. Hos oss finns en kreativ lärmiljö med kompetenta och engagerade lärare som sätter det personliga mötet och kunskapen i centrum.

    Komvux Folkuniversitetet Göteborg

    Förnya dig med Vuxenutbildning vid Folkuniversitetet i Göteborg. Här kan du satsa på framtiden, oavsett om du har fokus på högre studier, arbete eller personlig utveckling. Hos oss finns en kreativ lärmiljö med kompetenta och engagerade lärare som sätter det personliga mötet och kunskapen i centrum.

Se alla våra kurser i
Göteborg

Folkuniversitetet Göteborg

Toggle module

Sommarkurser

Toggle module

I sommar har vi kurser även under juni, juli och augusti! Välkommen!

Föreläsningar i Göteborg

Toggle module

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Toggle module

Få vårt nyhetsbrev

Toggle module

Sista minuten-kurser

Toggle module

Stöd och matchning

Toggle module

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Kontakta oss!

Toggle module

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer