Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Arbetsgrupp sitter vid bord och diskuterar.

Företagsutbildningar i Göteborg

En stor del av vår verksamhet i Göteborg består av utbildningar och kurser till företag, förvaltningar och myndigheter. Detta har gett oss en unik förståelse för de behov och utmaningar som dessa har när de behöver kompetensutveckla och vidareutbilda sin organisation.

Vi har lång erfarenhet av utbildning i alla former. Utifrån dina förutsättningar kan vi enkelt och snabbt ge dig ett konkret förslag på hur vi ser på ditt behov. Kvalitet är vårt ledord. Genom kontinuerliga uppföljningar och utvärderingar säkerställer vi att kurserna motsvarar uppsatta krav, men också utvecklas för framtida behov.

Vi är medlemmar i ASR Auktoriserade Språkutbildares Riksorganisation och är också den största samarbetspartnern till Cambridge English i Sverige.

Personlig service
Vi erbjuder personlig service, och du har hela tiden kontakt med samma person(er).

Hur mycket vill du ha hjälp med?
Vill du ha en helhetslösning kring din utbildningsinsats? Vi hjälper dig med kursplanering och -upplägg, undervisning enligt förslag samt utvärdering och övrig kursadministration.

Kontaktinformation:

Telefon: 031-106577

foretag.gbg@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

 • Vi har i många år utbildat utländsk vårdpersonal i svenska och sjukvårdssvenska och har lång erfarenhet inom området. Här nedan kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda.

  Sjukvårdssvenska

  Vi har i många år utbildat utländsk vårdpersonal i svenska och sjukvårdssvenska och har lång erfarenhet inom området. Här nedan kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda.

 • Vi erbjuder utbildningar inom ett trettiotal olika språk - från grund till avancerad nivå. Vi kan hjälpa dig att utveckla och dina internationella relationer. Genom en språkutbildning får du bättre förståelse för din utländska partner och ökad social kompetens i kontakten er emellan.

  Övriga språk

  Vi erbjuder utbildningar inom ett trettiotal olika språk - från grund till avancerad nivå. Vi kan hjälpa dig att utveckla och dina internationella relationer. Genom en språkutbildning får du bättre förståelse för din utländska partner och ökad social kompetens i kontakten er emellan.

 • Här nedan hittar du ett axplock av kortare projektledningskurser som genomförs på Folkuniversitetet i Göteborg.

  Projektledning

  Här nedan hittar du ett axplock av kortare projektledningskurser som genomförs på Folkuniversitetet i Göteborg.

 • Vill du utvecklas i din yrkesroll? Välj en branschanpassad diplomutbildning! Diplomutbildningar varvar teori med praktiska exempel som du kan använda direkt i ditt arbete. Innehållet är alltid uppdaterat och anpassat efter yrkesrollen.

  Diplomutbildningar i Göteborg

  Vill du utvecklas i din yrkesroll? Välj en branschanpassad diplomutbildning! Diplomutbildningar varvar teori med praktiska exempel som du kan använda direkt i ditt arbete. Innehållet är alltid uppdaterat och anpassat efter yrkesrollen.

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer