Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

Stäng
Sök Meny
Du är här:
Sjung och träna svenska

Sjung och träna svenska

Sångboken Sjung och träna svenska är ett roligt och effektivt träningsmaterial för vuxna sfi-elever som tränar olika moment genom sång och musik till välkända melodier som ”Broder Jakob”.

Sjung och träna svenskas webbplats

Författare: Helena Bogren & Karin Sundström

Boken är indelad i fyra delar med en tydlig progression och vänder sig till kursdeltagare på studieväg 2, B-kursen men även studieväg 1. Del 4 kan med fördel användas på C- eller D-nivå.

Alla sånger finns inspelade. Det finns även noter och harmonier till alla melodier och kopieringsunderlag för övningar till varje sång. Noter som pdf finns på nätet.

Sjung och träna svenska utkom på bokförlaget Hallgren & Fallgren år 2010, men 2018 tog Folkuniversitetets förlag över lagret. På Folkuniversitetets förlag har författarna även gett ut läromedlen Läsa – läsförståelseutveckling för sfi – och Skriva – genrepedagogik för sfi.

  • I de tre övningsmaterialen Läsa B, Läsa C och Läsa D – läsförståelseutveckling för sfi – tränar man strukturerat för att nå målen för läsförståelse i sfi kurs B, C samt D. Läsa C utkom våren 2018.

    Läsa

    I de tre övningsmaterialen Läsa B, Läsa C och Läsa D – läsförståelseutveckling för sfi – tränar man strukturerat för att nå målen för läsförståelse i sfi kurs B, C samt D. Läsa C utkom våren 2018.

  • I de tre böckerna Skriva B, Skriva C och Skriva D – genrepedagogik för sfi – tränar manstrukturerat för att nå målen för skriftlig produktion i sfi kurs B, C samt D. Utkom år 2015.

    Skriva

    I de tre böckerna Skriva B, Skriva C och Skriva D – genrepedagogik för sfi – tränar manstrukturerat för att nå målen för skriftlig produktion i sfi kurs B, C samt D. Utkom år 2015.

Läromedel

Toggle module

Pris till skolor etc.

Toggle module
TitelF-pris
Sjung & träna svenska    50,–

Bläddra i ett smakprov

Toggle module