Om Folkuniversitetet
In English
Logga in
Sparade kurser (  )
Miljöverkstaden Merkurius, Visby

Miljöverkstaden Merkurius, Visby

Många personer som har hamnat utanför arbetsmarknaden under en längre tid kan av olika skäl ha svårt att ta sig tillbaka. Miljöverkstaden Merkurius är ett samarbetsprojekt mellan Folkuniversitetet i Visby och Arbetsförmedlingen.

Syftet är att ge personer i arbetsmarknadsåtgärden Sysselsättningsfasen en meningsfull sysselsättning som ger motivation, energi och erfarenhet för att åter ta sig ut på arbetsmarknaden.

Miljöverkstaden Merkurius är ett miljöprojekt som kan utvecklas till en självständig verksamhet i en ekonomisk förening, ett socialt företag eller ett kooperativ. Målsättningen är att deltagarna tillsammans bygger upp och utvecklar en meningsfull verksamhet där de har eget inflytande.

Miljöverkstaden Merkurius är ett handfast projekt där deltagarna är med från idé till genomförande. Projektet är uppdelat i olika delar eller verkstäder med fokus på olika områden. Deltagarna arbetar med allt från att göra i ordning ett växthus och att lära sig om odling, experimentera med olika energilösningar, arbeta med marknadsföring, nätverk, sponsorer, hemsida och på sikt kanske till att utveckla ett café.

Lokal
Folkuniversitetet Visby, Merkuriusgatan 2  

Kontaktinformation:

Telefon: 0498-655051

mats.ladeback@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Stäng

om du vill att vi ska ringa dig

Vi har mottagit din förfrågan och hör av oss så fort som möjligt till dig

Det verkar som att något blev fel.

© 2014 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.
Om webbplatsen Organisationsnummer