Sök Meny
Jobbgarantin - Folkuniversitetet i Filipstad

Jobbgarantin i Filipstad

Folkuniversitetet i Filipstad har fått i uppdrag av Arbetsförmedlingen att hjälpa och stödja dig ut på arbetsmarknaden genom projekten Jobb- och utvecklingsgarantin samt Ungdomsgarantin.

Om du står inskriven på Arbetsförmedlingen som arbetssökande har du möjlighet att få tillgång till en coach på Folkuniversitetet. Coachens uppdrag är att hjälpa och stödja dig att bli självförsörjande, antingen genom arbete eller studier. Du får kunskaper om dig själv och dina möjligheter att få arbete. Vi hjälper dig att plocka fram dina styrkor och hur du kan använda dem i ditt jobbsök.

Jobb- och utvecklingsgarantin samt Ungdomsgarantin riktar sig även till dig med funktionsnedsättning.

Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen om du är intresserad av att få hjälp med ditt jobbsök av en coach på Folkuniversitetet. För mer information, kontakta oss.

Kontaktinformation:

Telefon: 054-19 58 36

hans-peter.lundbergh@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Stäng

Det verkar som att något blev fel.

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

  • Folkuniversitetet i Filipstad har fått i uppdrag av Arbetsförmedlingen att hjälpa och stödja dig ut på arbetsmarknaden genom projekten Jobb- och utvecklingsgarantin.

    Jobb- och utvecklingsgarantin

    Folkuniversitetet i Filipstad har fått i uppdrag av Arbetsförmedlingen att hjälpa och stödja dig ut på arbetsmarknaden genom projekten Jobb- och utvecklingsgarantin.

  • Om du står inskriven på Arbetsförmedlingen som arbetssökande och är mellan 18 och 24 år har du möjlighet att få tillgång till en coach på Folkuniversitetet. Coachens uppdrag är att hjälpa och stödja dig att bli självförsörjande, antingen genom arbete eller studier.

    Ungdomsgarantin

    Om du står inskriven på Arbetsförmedlingen som arbetssökande och är mellan 18 och 24 år har du möjlighet att få tillgång till en coach på Folkuniversitetet. Coachens uppdrag är att hjälpa och stödja dig att bli självförsörjande, antingen genom arbete eller studier.

© 2014 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer